Als Performance Akademi snart klar med forestillingen ‘Verden år 0’

8. oktober 2019 Kultur

27 elever fra Als Performance Akademi – i alderen 8-12 år – er i fuld gang med at øve til musicalen ”Verden i 0”, som de opfører på Sønderborg Teater tirsdag den 12. november kl. 18:30.

I år har eleverne valg at genopføre musicalen ”Verden i 0” fra 2013, som bygger på Antoine de Saint-Exupérys poetiske eventyr, Den Lille Prins. Historien, der er oversat til alverdens sprog, er fortalt så den får læseren til at stoppe op og se verden, som et barn ville gøre det. Rent og uden bagtanker og med et budskab om at sætte pris på kærligheden og dem der står os nær, skriver Performanceakademiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

I forestillingen ”Verden i 0” spiller klimaet en helt central rolle i elevernes fremstilling af det kendte eventyr. Og det er ikke mindre aktuelt i 2019, hvor klimaforandringer for alvor er kommet på verdenssamfundets dagsorden ikke mindst ført an af den unge, svenske klimaktivist Greta Thunberg. I den nye version af forestillingen er der også kommet nye sange til og eleverne har bidraget med egne sangtekster.

Eleverne lover en poetisk forestilling med musik, dans og drama, som tager tilskuerne med på en rumrejse tour de force til Solplaneten, Isplaneten, Affaldsplaneten og Naturplaneten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forestillingen kan ses af hele familien – og billetterne købes HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk