Als Revyen efterlyser mandlige skuespillere

16. oktober 2019 Kultur

Er du mand, over 17 år og kan du tænke dig at prøve en karriere som revyskuespiller, så har du chancen nu. Als Revyen, der de seneste år er gået fra den ene publikumssucces til den næste, mangler to mandlige skuespillere til det team man kan opleve, når revyen opføres i dagene fra den 12. til 15. marts 2020.

“Har man blot den mindste interesse for at teste sit talent som skuespiller, holder vi torsdag den 31. oktober prøveaften, hvor vi spiller nogle sketches og synger nogle sange. Her er der mulighed for at snues til om revy er noget for den enkelte”, siger instruktør Kristina Asmussen Gude-Hansen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Als Revyen er der plads til at udvikle sig som skuespiller, da det er det eneste, man skal koncentrere sig om. Under øveforløbet i januar og februar vil der være en weekend, hvor den professionelle skuespiller og instruktør, Pia Rosenbaum, coacher hele teamet.

Sidst Als Revyen holdt audition blev de to piger, Charlotte S. Christensen fra Aabenraa og Mia V. Iwersen fra Nordborg en del at teamet samtidig med, at Kasper Keller Petersen efter et års fravær atter er en del af holdet.

Castningen den 31. oktober finder sted kl. 19 i revyens øvelokale i Augustenborg-Hallerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mænd, der ønsker at deltage, skal tilmelde sig til Kristina Asmussen på enten mail kristina-asmus@hotmail.com eller telefon 20 84 81 80.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Sønderborg, Frivillige

Frivillige samler affald i og langs Alssund

27. oktober 2021 Sønderborg

Folkebevægelsen mod affald i naturen og dykkerklubben Poseidon samler søndag mellem 10.30 og 12.30 affald langs kysten og det er 21 frivillige fra Folkebevægelsen og 10 fra dykkerklubben Poseidon der vil samle affald langs kysten på den jyske side fra den Alssundbroen og nordpå mod Feddet samt i Alssund ud for Delpin. Indsamlerne mødes på […]

Læs mere...