Als Revyen på udkig efter ny instruktør

7. juni 2018 Augustenborg

For 50 år siden så Augustenborg Revyen, der i dag har skiftet navn til Als Revyen, dagens lys og så kom Sønderborg Sommerrevy. Fælles for begge revyer er, at de har godt fat i publikum og høster år efter år flotte anmeldelser og ses af et stadigt stigende publikum.

Sønderborg Sommerrevy er professionel og ses årligt af adskillige tusinde revyelskere. Als Revyen er en velanskrevet og semiprofessionel revy med fire forestillinger i marts og et maksimalt tilskuerantal på 1.

Artiklen fortsætter under annoncen

200 – alle aktører er frivillige.

Nu er Als Revyen på jagt efter en ny instruktør efter Peter Buhl, der med stor succes har stået i spidsen for revyen i mange år. I 2016 opnåede revyen eksempelvis at vinde Danmarksmesterskabet for bedste sceneshow.

“Det er en udfordrende, spændende og kreativ proces at få lov at stå i spidsen for Als Revyen, siger Peter Buhl. Du er med i stort set alle processer lige fra casting af nye aktører til udvælgelse af tekster. Du er kort sagt ankermand, og synes det er sjovt at være med til at skabe en forestilling, som har betydning for hele lokalsamfundet”, siger Peter Buhl. Naturligvis er det en fordel at kende lidt til både revy og musik.  Vi har mange kreative personer herhjemme. Opgaven er blot at finde dem.

Als Revyen håber at interesserede melder sig inden 1. juli, hvor man begynder planlægningen af næste års revy.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk