Als Revyen sikkert gennem generationsskiftet

12. marts 2019 Kultur

Kan et generationsskifte gennemføres med succes.

Det spørgsmål er altid aktuelt, hvad enten det sker sportens verden, i erhvervslivet, i politiske organisationer eller i det kulturelle miljø. Netop derfor var årets Als Revy imødeset med stor spænding.

Ville publikum bakke op om revyen, der havde fået ny instruktør og nye skuespillere?

Det korte svar er, at generationsskiftet blev gennemført med succes, og det lover godt for revyens fremtid.

Revyen blev set af lige under 1.000 publikummer. Det er en lille nedgang i forhold til i fjor, hvor antallet var knap 1.100.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til gengæld var publikums reaktioner meget positive og på linje med de tidligere års succeser. Både tekster og optræden fik mange roser med på vejen.

Flere af numrene kan sagtens måle sig med de professionelle revyer, var en af standardkommentarerne efter forestillingen.

“Vi havde forventet en tilbagegang, men den blev slet ikke så stor som frygtet. Vi er meget tilfreds med resultatet, siger formanden for Als Revyen, Peter Buhl, i en pressemeddelelse.

“Vi har publikum fra hele Sønderborg-området, og vi venter endnu flere de kommende år, når først rygterne om revyens kvalitet for alvor breder sig. Vi begynder allerede nu at se frem mod næste år, hvor Kristina Asmussen Gude-Hansen atter vi stå med instruktøransvaret”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Normalt er der spisning i forbindelse med forestillingerne fredag og lørdag.

I år var det også muligt at spise i forbindelse med premieren torsdag. Det benyttede mange sig af, og derfor overvejes et lignende arrangement i 2020.

Ved søndagens familieforestilling var der totalt udsolgt i Kultursalen i Augustenborg-Hallerne.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. marts 2023 112, Sydals

Frivillige brandmænd slukkede et bål

20. marts 2023 112

Mandag aften blev Brand og Rednings indsatsleder kaldt til Lysabildgade i Lysabild på grund af en såkaldt forespørgsel og da han nåede frem, tilkaldte han de frivillige brandmænd fra Sydals. “De skulle slukke et bål, som ikke måtte være der”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen til SønderborgNYT.

Læs mere...