Als Veteranklub indvier Æ’Kaffevun på torsdag

31. august 2020 Kultur

Nu – langt om længe – holder Als Veteranklub endelig officiel indvielse af Æ’Kaffevun og det bliver selvfølgelig på torsdag fra klokken 18 ved Sønderborg Slot.

Julemærkehjemmet Fjordmark har bagt muffins til indvielsen og når vi ikke vil sælge kaffe, men kun forpleje vores medlemmer og deltagere ved arrangementet, kommer Æ’kaffevun til at køre et separat regnskab, hvor overskuddet vil gå til Julemærkehjemmet Fjordmark.

Der kan købes emaljekrus med klubbens logo og vi har fået en række sponsorer på vognen, som vil dække udgifterne.

En lille detalje er at ‘tankdækslet’ fungerer som donationsklap til julemærkehjemmet.

Als-veteranklub.dk søgte i december sidste år en donation hos Aros Forsikring, så vi kunne lave en kaffevogn, der skal styrke fællesskabet ved vores træf, primært ved vores træf hver torsdag ved Sønderborg Slot, hvor vi gerne vil tilbyde deltagerne en varm kop kaffe, skriver Veteranklubben i en pressemeddelelse.

Dagen efter var der svar på, at det var godkendt, så til klubbens juleafslutning kunne formanden forkynde det glade budskab. Den aften blev der i den allerede eksisterende kaffeklub besluttet at invitere frivillige, kreative og dygtige medlemmer ind til første etape af projektet.

Artiklen fortsætter under annoncen

En gammel Bella Camp blev platform til projektet, hvorpå der kom en del idéforslag på paptallerkner.

Der blev leveret jernrør til opbygningen inden juleferien og lige efter jul fik vi doneret et par Volvo 544-skærme og en rigtig stålkofanger, som passede godt ind i konceptet.

Erling Høi-Nielsen kontaktede os om, at de gerne ville male vognen for os mod at få lidt reklame på og det sagde vi selvfølgelig ja tak til.

Alle er velkommen til at kigge ned forbi alle bilerne på Slotskajen til en kop kaffe, få en snak og måske støtte Julemærkehjemmet med en lille skilling i tankdækslet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Husk at vi stadig holder afstand og ikke står i større grupper, når vi holder ved slottet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...