Alsang erstattes af koncert med pigekoret og Michael Bojesen

11. maj 2021 Genforeningen 2020

Pigekoret og Michael Bojesen synger danske sange med afsæt i Genforeningen – og det gør de 5. juni i Koncertsalen Alsion klokken 16 og 19, skriver Kulturforvaltningen.

Koncerterne erstatter det hidtidige fællessangs-arrangement, Alsang, der skulle have foregået samme dag klokken 20. Forsamlings-restriktionerne til kulturelle arrangementer har imidlertid umuliggjort fællessang i større flokke samt sat begrænsninger for antal publikum. Derfor har arrangøren, Sønderborg Kommune, valgt at ændre alsangen til to korkoncerter uden mulighed for fællessang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alsangs billethentere fik i sidste uge direkte besked og de resterende billetter er nu offentligt tilgængelige og skal hentes digitalt. Billetterne er fortsat gratis.

Myndighederne kræver, at publikum skal kunne fremvise et gyldigt coronapas og id for dagen for at kunne få adgang til koncerterne.

De gratis billetter kan efter først til mølle hentes VED AT KLIKKE HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...