Alsang erstattes af koncert med pigekoret og Michael Bojesen

11. maj 2021 Genforeningen 2020

Pigekoret og Michael Bojesen synger danske sange med afsæt i Genforeningen – og det gør de 5. juni i Koncertsalen Alsion klokken 16 og 19, skriver Kulturforvaltningen.

Koncerterne erstatter det hidtidige fællessangs-arrangement, Alsang, der skulle have foregået samme dag klokken 20. Forsamlings-restriktionerne til kulturelle arrangementer har imidlertid umuliggjort fællessang i større flokke samt sat begrænsninger for antal publikum. Derfor har arrangøren, Sønderborg Kommune, valgt at ændre alsangen til to korkoncerter uden mulighed for fællessang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alsangs billethentere fik i sidste uge direkte besked og de resterende billetter er nu offentligt tilgængelige og skal hentes digitalt. Billetterne er fortsat gratis.

Myndighederne kræver, at publikum skal kunne fremvise et gyldigt coronapas og id for dagen for at kunne få adgang til koncerterne.

De gratis billetter kan efter først til mølle hentes VED AT KLIKKE HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...