Alsie Express ansætter kommerciel chef

15. januar 2018 Erhverv

For at være på forkant med erhvervsudviklingen i Sønderborg og med Sønderborg Lufthavns ambitiøse udviklingsplaner, styrker Alsie Express salgsområdet med en erfaren kommerciel chef.

Dennis Rybasch er fra 1. februar 2018 ansat i en nyoprettet stilling som CCO hos Alsie Express i Sønderborg. Dennis kommer fra en stilling som kommerciel direktør for DAT, hvor han gennem 10 år har høstet mange erfaringer på et bredt felt af rute- og charteraktiviteter. Det oplyser Alsie Express i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Med Dennis på holdet får vi en meget kompetent chef for salg og produktion med lokal forankring, som har stor kompetence og et godt netværk inden for rejsebranchen. Vi er meget glade for at kunne byde Dennis velkommen ombord”, siger Lone Marie Koch, adm. direktør i Alsie Express.

Hos Alsie Express bliver Dennis primært ansvarlig for salg, teknologi- og produktionsudvikling.

”Jeg glæder mig til at blive en del af Alsie Express teamet. Omverdenens forventninger til deres lokale flyselskab er store. Sammen vil vi analysere og evaluere selskabets kommende muligheder for at vokse”, fortæller Dennis Rybasch.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dennis Rybasch er 35 år og bosiddende i Gråsten med sin kone og deres to børn.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2021 Kultur, Sønderborg

Julebingo, spildesign for børn og julequiz – alt på Æ Bræt

30. november 2021 Kultur

På brætspilscafeen i Sønderborg er der skrevet flere ting i arrangementskaldenderen her i decenber – og allerede på søndag inviteres der til julebingo klokken 19. “Det koster 25 kroner for en plade og præmierne er fra byens forretninger og restauranter”, siger medejer af brætspilscafeen, Helle Keller Lund, til SønderborgNYT. Inden da – og det er […]

Læs mere...