Alsie Express ansætter kommerciel chef

15. januar 2018 Erhverv

For at være på forkant med erhvervsudviklingen i Sønderborg og med Sønderborg Lufthavns ambitiøse udviklingsplaner, styrker Alsie Express salgsområdet med en erfaren kommerciel chef.

Dennis Rybasch er fra 1. februar 2018 ansat i en nyoprettet stilling som CCO hos Alsie Express i Sønderborg. Dennis kommer fra en stilling som kommerciel direktør for DAT, hvor han gennem 10 år har høstet mange erfaringer på et bredt felt af rute- og charteraktiviteter. Det oplyser Alsie Express i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Med Dennis på holdet får vi en meget kompetent chef for salg og produktion med lokal forankring, som har stor kompetence og et godt netværk inden for rejsebranchen. Vi er meget glade for at kunne byde Dennis velkommen ombord”, siger Lone Marie Koch, adm. direktør i Alsie Express.

Hos Alsie Express bliver Dennis primært ansvarlig for salg, teknologi- og produktionsudvikling.

”Jeg glæder mig til at blive en del af Alsie Express teamet. Omverdenens forventninger til deres lokale flyselskab er store. Sammen vil vi analysere og evaluere selskabets kommende muligheder for at vokse”, fortæller Dennis Rybasch.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dennis Rybasch er 35 år og bosiddende i Gråsten med sin kone og deres to børn.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...