Alsie Express: Børn kan flyve gratis i sommerferien

1. juni 2015 Erhverv

I mange familier er planlægningen af den kommende sommerferie i fuld gang. Nu kommer Alsie Express, der betjener luftbroen mellem Sønderborg og København, med et specialtilbud, der henvender sig til alle børnefamilier.

Artiklen fortsætter under annoncen

contentRightClass(Layout.IsFullView, Layout.ReadingPaneMode)}”>

Ta’ børnene gratis med en tur til Hovedstaden eller Grænselandet i perioden fra den 27. juni til den 9. august. alsieTilbuddet gælder børn til og med 11 år.

Rejser to voksne sammen kan de tage tre børn med gratis, og rejser den voksne alene kan man tage to børn med. Eneste betingelse er, at de voksne booker en returbillet og rejser sammen med børnene på både ud- og hjemrejse, skriver Alsie Express i en pressemeddelelse.

Alsie Express’ sommertilbud for børn gælder alle billettyper, og kræver blot at billetterne er booked i perioden fra 1. juni til 26. juni.

“Der er kun et begrænset antal familiepladser på afgangene i sommerferien, og derfor anbefaler vi interesserede i at booke så hurtigt som muligt. Da vi gennemførte et lignende tiltag i fjor blev det en stor succes, og det forventer vi også sker i år”, siger Jan Jørgensen, Alsie Express.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk