Alsie Express dukker snart op i Rejseplanen

11. juni 2018 Erhverv

En aftale mellem Rejseplanen A/S og aktørerne i Foreningen Indenrigsluftfart betyder, at al trafikinformation inden for landets grænser fra efteråret bliver samlet på én digital platform.

Konkret betyder det, at hvis man planlægger en rejse fra København til Sønderborg, så kommer Alsie Express med, som en mulighed på lige fod med busser og tog, på hjemmesiden Rejseplanen og dermed bliver den offentlige trafik kombineret med den private luftfart, når landets borgere fremover bruger rejseplanen til at planlægge rejser rundt i landet.

Det skriver TV 2.

”Jeg er glad for, at det nu er lykkedes at få indenrigsflytrafikken integreret på den platform, som mange borgere bruger, når de skal vælge transportform; nemlig Rejseplanen”, siger transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen i en pressemeddelelse.

”Det vil forbedre sammenhængskraften mellem landsdelene og gøre hverdagen lettere og mere overskuelig for rigtig mange mennesker, når de med få klik kan tage stilling til, om det eksempelvis er bus, tog eller fly, der giver bedst mening”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aftalen er en del af regeringens luftfartsstrategi og kommer efter flere års pres fra både flyselskaber samt en række politiske ordførere og ministre.

Flytrafikken – inden for landets grænser – forventes at være klar på Rejseplanens apps og hjemmeside i løbet af efteråret 2018.

Omkring 73 procent af den danske befolkning bruger Rejseplanen, som er Danmarks fjerde mest populære app.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...