Alsie Express får forlænget rabat-periode

17. april 2015 Erhverv

For at holde fast i en positiv udvikling i passagertrafikken og produktudviklingen, beder Alsie Express om en fortsat nedsættelse af prisen på fly- og passager handling for 2015, gældende fra den 1. maj til den 31. december 2015.

Teknik- og Miljøudvalget anbefaler rabatten til Alsie Express.

Prisen på fly- og passagerhandling er i dag 2.700 kr. og foreslås nedsat til 1.800 kr. pr. ruteflyrotation.banner_alsieexpress_655x400

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ved godkendelse tale om en generel nedsættelse af prisen for fly- og passagerhandling er for alle ruteflyselskaber, der måtte ønske at benytte Sønderborg Lufthavn i 2015.

Den forventede mindreindtægt på ca. 665.000 kr. forsøges indhentet via øget indtægter eller fundet andre steder i Sønderborg Lufthavns budget.

En nedsættelse af prisen på fly- og passagerhandling vil betyde, at der skabes muligheder yderligere vækst ved at fastholde eksisterende trafikprogram og ved at gennemfører nedenstående nye tiltag så som:

Artiklen fortsætter under annoncen

  • udbyde mindst 40.000 Express Super Saver billetter
  • udvikle flere billetprisgrupper
  • indføre pensionist- og studenterrabat på visse afgange
  • investere videre i Interline-systemet, der gør køb af gennemgående billetter muligt

De nævnte forventninger vil samtidigt være gældende for andre ruteflyselskaber, der måtte ønske at etableres rutefart fra Sønderborg Lufthavn.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Kultur, Augustenborg

Midtals Idrætsforening inviterer alle med til Aktivitetsdagen

29. juli 2021 Kultur

Coronaen holdes i skak og derfor har Midtals Idrætsforening, MIF, besluttet sig for at afholde Aktivitetsweekenden igen – men i mindre format og i første omgang kun lørdag den 7. august. Stedet er, vanen tro, Augustenborghallerne, hvor MIF afholder den populære rundboldturnering, det store bagagerumssalg, børneloppemarkedet, hyggelig fællesspisning og kåring af årets MIF’er i unge- […]

Læs mere...