Alsie Express flyver tilbage til den gamle flyveplan

30. april 2014 Erhverv

Efter adskillige drøftelser med erhvervslivet, så skar Alsie Express en af de daglige afgange til og fra Sønderborg ud af flyveplanen. Men nu beder Sønderborg Kommune flyveselskabet om at sætte den på igen.IMG_4446

– Vi mener, det er vigtigt, at der flyves efter den gamle flyveplan, så vi har haft nogle møder med selskabet, siger borgmester Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når Alsie Express tog en afgang ud, så handlede det om at undgå underskud. Og det er der taget højde for i en ny aftale.

– Vi sætter afgifterne ned, så Alsie Express får rabat, når der kommer flere med i flyene, siger Erik Lauritzen. Der er tale om en form for mængderabat, der gør det attraktivt for selskabet at arbejde på at få flere til at benytte ruten.

Flere passagerer vil gavne Air Alsies økonomi og betyde, at der kan satses på at flyve til flere4 destinationer.

Og når der så kommer endnu flere passagerer i sidste ende, så gavner det også lufthavnen, som får et beløb for hvert fly, der eltter eller lander samt for hver passager.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>