Alsie Express forsætter flyvninger til Bornholm i 2019

18. juni 2018 Erhverv

Rigtig mange mennesker, primært fra det syd og sønderjyske, har bestilt billet til Alsie Express sommerrute mellem Sønderborg og Bornholm. Det betyder at størstedelen af pladserne på flyvningerne til Bornholm er belagt, og det glæder Sønderborgs lokale flyselskab og den store succes har betydet, at man hos Alsie Express har besluttet at ruten til og fra Bornholm vender tilbage næste år.

” Vi har indgået et samarbejde med ‘Bornholm med fly’ som leverer pakkeløsninger til Bornholm. Derudover ønsker vi naturligvis at fortsætte og udvide det gode samarbejde vi i år har haft med de lokale aktører på Bornholm,” fortæller Dennis Rybasch CCO ved Alsie Express i en pressemeddelelse.

” Vi har i år ønsket at teste efterspørgslen for at komme til Bornholm på den letteste og hurtigste måde. Og det er der stor opbakning til. Selv oppe fra landet, er man villig til at køre her til Sønderborg for at parkere bilen gratis i Sønderborg Lufthavn, og så være på Bornholm i løbet af 50 minutter,” siger Lone Marie Koch, Adm. direktør ved Alsie Express i en pressemeddelelse.

Billetterne til næste års ture til Bornholm sættes til salg fra 1. oktober 2018.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...