Alsie Express gør ferierejser via København mere attraktive

18. maj 2016 Erhverv

Alsie Express giver nu alle ferierejsende i Grænseregionen bedre mulighed for at benytte de særdeles attraktive

Direktør Lone M. Koch. foto: Alsie Air.

Direktør Lone M. Koch. Foto: Alsie Air.

Artiklen fortsætter under annoncen

rejsetilbud, som både lavprisselskaber og nationale flyselskaber tilbyder ud af Københavns Lufthavn. Bestiller man sin flybillet fra Sønderborg til København minimum 60 dage før afrejse, koster turen blot 399 kr. per strækning. Og så skal man ikke længere tænke på parkeringsudgifter, broafgifter, mulige togforsinkelser og kilometerlange køer på motorveje, skriver Alsie Express i en pressemeddelelse.

“En ferierejse – hvad enten det er et ægtepar eller kortklubben, der skal på storbyferie – kræver planlægning. Kan man det, har vi et attraktivt tilbud. Når du ser på en tilbudsbillet fra København med et af de 74 selskaber, der flyver ud af Hovedstaden, så læg knap 800 kr. oveni prisen for en billet Sønderborg-København retur. Det vil være attraktivt for mange”, siger adm. direktør Lone M. Koch fra Alsie Express. Sønderborg er jo blot 35 minutter fra resten af verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I København skal du blot hente din bagage og checke ind igen. Det er hurtigt og enkelt, og så kan du i ro og mag benytte lufthavnens mange faciliteter, mens du venter på at gå ombord på flyet til dit feriemål”

Første gang, man kan benytte det attraktive tilbud, vil være fra uge 27. Frem til nytår er der tale om en testperiode, hvorefter der vil blive taget stilling til tilbuddets fremtid.

Det der – uden sammenligning – gør Københavns Lufthavn meget interessant i forhold til eksempelvis Hamborg, er de direkte forbindelser til 32 interkontinentale destinationer, mens Hamborg har 10.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samlet er der fra København 150 direkte internationale destinationer, mens der fra Hamborg er 98.

For mange af Alsie Express’ rejsende vil opholdet i København ofte være eneste mellemlanding, før man er fremme.

Vælger man eksempelvis Hamborg, vil der ofte være mellemlandinger i enten München, Düsseldorf og Frankfurt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Byrådskandidaterne skal fjerne deres valgplakater fra gågaden

25. oktober 2021 KV21

Lige nu er Teknik- og Miljøforvaltningen i gang med at ringe til de politikere, som har deres valgplakater hængende i gågaden. “Det er nemlig ikke tilladt og nu beder vi kandidaterne om at pille dem ned igen”, siger direktør Bjarke Eriksen fra Teknik- og Miljøforvaltningen til SønderborgNYT. Hvis det ikke virker med en opfordring til […]

Læs mere...