Alsie Express i samarbejde med Thomas Buttenschøn

14. marts 2014 Erhverv

Sanger og sangskriver Thomas Buttenschøn har indgået samarbejde med Alsie Express om at profilere grænseregionens flyselskab. Thomas er selv flittig bruger af flyruten mellem Sønderborg og København, som for ham har betydet muligheden for at kombinere privatlivet i Broager med et arbejdsliv i København. Buttenschøn og Alsie Express er i fuld gang med at forberede en række spændende tiltag i forbindelse med samarbejdet. 10cm_IMG_0085

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er for tidligt helt at løfte sløret for, hvad Thomas Buttenschøn og Alsie Express har i ærmet. Men det som allerede nu afsløres er, at man arbejder på at lave en intim-koncert i lufthavnen.

Tit i luften

– For mig betyder Alsie Express og flyruten mellem Sønderborg og København, at jeg kan kombinere mit privatliv i Broager med mit arbejdsliv i København. Med bare 35 minutters flyvetur er hovedstaden ikke langt og det betyder i det daglige, at jeg kan være på, fortæller Thomas Buttenschøn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alsie Express ser frem til samarbejdet med Thomas Buttenschøn og vægter ud over spændende events muligheden for mere synlighed på de sociale medier.

– For os handler det om at styrke kendskabet til flyruten – og her spiller de sociale medier en vigtig rolle. Thomas giver os en ny mulighed for at blive synlig på de moderne medier, og så passer hans lidt skæve profil godt ind i vores brand, som vi har gjort meget ud af, skal adskille sig fra andre flyselskaber. Desuden er Thomas et godt eksempel på, hvad flyruten gør for grænseregionen. Med kun 35 minutter til København, bringer vi verden tættere på, og gør grænseregionen til

Artiklen fortsætter under annoncen

mindre udkan”, siger Niels Knudsen, Alsie Express.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk