Alsie Express indfører klippekort til erhvervslivet og privatrejsende

14. april 2016 Erhverv

Efter en række interessante møder med lokale virksomheder, en dialog med bl.a. NaturErhvervstyrelsen og det alsieøgede behov for hurtigt og enkelt at komme fra hjemmet til arbejdspladser i både Hovedstadsregionen og i Grænselandet, introducerer Alsie Express den 1.

Artiklen fortsætter under annoncen

maj en klippekortløsning – et personligt kort og et til firmaer.

“Alsie Express’ flyrute mellem Sønderborg og København er en vigtig del af den trafikale infrastruktur, og når vores passagerer i stigende omfang pendler mellem hjem og arbejdsplads, er det naturligt at lytte til kundernes behov. Derfor indfører vi klippekortet. Vi vil gerne teste produktet og har positive forventninger til initiativet. Vi har allerede et antal kunder, som har meldt sig som interessenter, men vi kan dog endnu ikke sætte antal på, hvor mange pendlere vi med tiden vil kunne byde velkommen ombord”, siger adm. direktør Lone M. Koch i en pressemeddelelse.

Det personlige klippekort henvender sig primært til privatrejsende og mindre virksomheder med periodisk lufthavnrejseaktivitet. Det omfatter 10 klip – et for hver rejse – til 7.490 kr. svarende til en pris på 749 kr. per rejse. Kortet er som nævnt personligt og gældende for rejser indenfor en periode på 90 dage. Det består af 6 fleksible billetter og 4 ikke fleksible billetter. Begge billettyper kan bookes helt frem til afgang. Med klippekortet følger adgang til Københavns Lufthavns pendlerordning, og dermed kort ventetid ved sikkerhedskontrollen.

Firmaklippekortet omfatter 20 klip, og kan benyttes af alle medarbejdere, der er tilknyttet den virksomhed, der køber kortet. De 20 enkeltrejser er alle omfattet af reglerne for fleksible billetter og kan bookes helt frem til afgang.

Kortet koster 19.980 kr., svarende til 990 kr. per klip, og gælder i 90 dage.alsie

Firmakortet inkluderer også et pendlerkort til Københavns Lufthavn.

Fælles for begge kort er, at antallet af rejser skal være gennemført indenfor 90 dage. Alle kortholdere kan uden ekstra omkostninger medbringe 23 kg indchecket bagage og 8 kg håndbagage per rejse.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk