Alsie Express letter med kurs mod Bornholm som planlagt

15. maj 2020 Erhverv

Alsie Express har rigtig gode nyheder til de mange gæster, der allerede har reserveret plads og som ser frem til at holde en dejlig ferie på Bornholm. Ruten fra Sønderborg starter som planlagt og reservationstilgangen er på nuværende tidspunkt så tilfredsstillende, at flyvningerne kan gennemføres som planlagt.

Alsie Express flyver fra 22 juni og frem til 22 august hele tre gange om ugen fra Sønderborg Lufthavn med kurs mod øst, og direktør Dennis Rybasch ser frem til at de sorte ATR-fly igen kan ses i luften over Sønderborg

” Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi alle i Alsie Express brændende ønsker os at vi komme på vingerne igen”, siger han i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Alsie Express er passagerens tryghed på rejsen en forudsætning. Det betyder en tilpasning for at overholde sundhedsmyndighedernes krav, plus egne bestræbelser på at skabe den gode rejseoplevelse. De væsentligste tiltag er:

Flyene rengøres og desinficeres før og efter flyvning

Der tages særlige forhold ved ombordstigning og ophold ombord

Kabinepersonalet bærer handsker og ansigtsmasker og passagererne får udleveret ansigtsmasker til brug under rejsen.

Frisk luft ombord hentes ind udefra og udskiftes løbende

Desværre betyder det også at der ikke vil være den sædvanlige servering ombord

”De nye forholdsregler er udarbejdet for at skabe den nødvendige tryghed under rejsen og skal beskytte både passagerer og personale mod utilsigtede kontaktsituationer”, forklarer Dennis Rybasch.

”Jeg er sikker på at vores passagerer tager godt imod disse beskyttende forholdsregler”.

Selvom flyvningerne til Bornholm gennemføres som planlagt, så er ruten mellem Sønderborg og København desværre fortsat midlertidigt indstillet – foreløbig frem til og med 16. august.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk