Alsie Express: Nu er det Bornholm – vi håber også på ture til Alperne

2. juli 2018 Erhverv

Alsie Express’ direktør, Lone M. Koch, var mandag selv med på selskabets allerførste tur med feriegæster til Bornholm og hun er rigtigt glad for, at det er populært at flyve til Solskinsøen.

“Det er en succes og det betyder, at næste år udvider vi sæsonen, så den både starter tidligere og slutter senere”, siger Lone M. Koch på turen til Bornholm. Der er stadig 200 pladser, hvis nogle skulle føle sig fristet til at nyde nogle dage på Bornholm.

“Sønderborg Lufthavn ligger godt i forhold til det nordlige Tyskland og tyskere kan også li’ Bornholm, så de skal bare komme”, siger hun.

Alsie Express har også et samabejde med Gislev Rejser og flyver feriegæster til Italien.

Vinterrejser

Lone M. Koch forestiller sig, at Alsie Express kan flyve gæster til vinterdestinationerne, når sneen lægger sig i alperne.

“Skituristerne ved, hvad de vil have og hvor de vil hen, så det kunne være skægt at finde en samarbejdspartner”, siger Lone M. Koch til SønderborgNYT.

“I Alsie Express er vi gode til at flyve og så må andre lave rejsepakkerne”, siger direktøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...