Alsie Express nu med flere siddepladser på udvalgte afgange

4. oktober 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

“De seneste måneder har vi oplevet vækst i antallet af erhvervsrejsende og kan med en stigende efterspørgsel nu tilbyde flere sæder på de mest foretrukne afgange. September, som vi lige er gået ud af, blev vores hidtil bedste måned med en vækst på 10 procent.  Jeg er glad for den opbakning vi får fra vores kunder og ser positivt på fremtiden”, siger Alsie Express’ adm. direktør Lone M. Koch i en pressemeddelelse.

Alsie Express, der flyver på ruten mellem Sønderborg og København, oplevede i regnskabsåret 2015/16 en mindre tilbagegang i antallet af passagerer fra 56.000 i 2014/15 til 55.550. Med en øget belægningsprocent med godt to procent blev årets overskud 618.000 kr. mod 590.000 kr. året før og egenkapitalen blev forbedret med en halv million.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alsie Express er fortsat blandt de mest præcise luftfartsselskaber med en placering i toppen af den europæiske rangliste.

Alsie Express oplever også god vækst på markedet for charterflyvning. Specielt sommerens flyvninger med det tyske fodboldlandshold ved EM i Frankrig har vakt så stor opsigt, at flyselskabet nu modtager henvendelser om lignende flyvninger fra både idrætsklubber og nationale forbund over hele Europa.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk