Alsie-Express-rejsende hurtigere gennem sikkerhedstjekket

26. oktober 2016 Erhverv

 

 

“Det er en af de bedste nyheder, jeg har modtaget længe”, siger Alsie Express’ adm. direktør Lone Koch i en pressemeddelelse, fordi Københavns Lufthavns nu giver alle indenrigspassagerer mulighed for at benytte CPH Express-sporene i den centrale sikkerhedskontrol.

Det reducerer ventetiden betydeligt.

“Nu kan man ligesom tidligere planlægge, hvornår man skal være i lufthavnen for at nå flyet til Sønderborg. Det er en nyhed, som alle har glæde af, og det kan smitte positivt af på de rejsende, der vælger at benytte flyet mellem Sønderborg-København”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er fornuftigt, at Københavns Lufthavn har lyttet til indenrigsselskabernes kritik. De til tider lange ventetider har været et irritationsmoment for de indenrigsrejsende. Nu kan man ankomme til lufthavnen og checke ind 30 minutter før afgang og forvente at nå sit fly planmæssigt. Lufthavnen regner nu med, at indenrigspassagererne får en ventetid på højst fem minutter i sikkerhedskontrollen. Det er helt klart en forbedring”, siger Lone M. Koch.

Ordningen træder i kraft fra fredag den 28. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...