Alsie Express roser Københavns Lufthavn

4. juni 2015 Erhverv

“Ledelsen i Københavns Lufthavn fortjener ros. Den har lyttet til os og vores passagerer, og gennemført ændringer, der betyder, at passagererne nu kommer hurtigere gennem sikkerhedskontrollen. Det er en forbedring, som især har stor betydning for de mange, der med jævne mellemrum pendler mellem København og Sønderborg. Vi ser det som et first step i en tættere dialog med København”, siger adm. direktør Henrik Therkelsen, Alsie Express, i en pressemeddelelse.alsie2

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Da Københavns Lufthavn tidligere på året gennemførte terminalændringer og sammenlagde indenrigs- og udenrigstrafikken opstod der lange ventetider for at komme gennem sikkerhedskontrollen. Det førte til kritik, og Alsie Express var blandt de selskaber, som kontaktede lufthavnen for at få forbedret forholdene. Det skete bl.a. med baggrund i resultatet af en kundetilfredsheds analyse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kritikken har hjulpet. Københavns Lufthavn har øget bemandingen i sikkerhedskontrollen, og to spor er blevet dedikeret til indenrigsrejsende. En statistik foretaget i uge 22 viser, at den gennemsnitlige ventetid i myldretiderne er på under fem minutter.

Fremadrettet vil Københavns Lufthavn offentliggøre de ugentlige ventetids-statistikker. Det sker ud fra et ønske om en tættere dialog med passagerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...