Alsie Express skal flyve for SAS

14. juni 2018 Erhverv

SAS har for en periode mistet kapacitet hos en underleverandør, og det har fået det skandinaviske flyselskab til at hyre Sønderborgs lokale flyselskab Alsie Express til at flyve på to danske indenrigsruter fra Københavns Lufthavn til henholdsvis Aalborg Lufthavn og Aarhus Lufthavn. Det skriver CHECK-IN.dk.

SAS oplyser, at det drejer sig om i alt cirka 55 flyvninger på begge strækninger i perioden fra den 11. til 26. juni 2018:

” Vi har hyret Alsie Express på ad hoc-basis for at dække produktion for en af vores andre samarbejdspartnere. Vi ser frem til samarbejdet med Alsie Express,” siger Mariam Skovfoged, pressechef for SAS i Danmark, til CHECK-IN.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Alsie Express er der tilfredshed over at få SAS som kunde i en kort periode i sommerens første kalender-måned:

” Vi har ikke fløjet for SAS før, så det er en spændende opgave at få. Det er dansk indenrigs, og det er jo noget, vi kender. Vi synes, det er dejligt at få muligheden at flyve for SAS,” siger Lone Marie Koch, administrerende direktør hos Alsie Express, til CHECK-IN.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...