Alsie Express: Smut til Norge og se lidt Vinter OL

3. februar 2016 Erhverv

De sønderjyder, der har besluttet sig for at benytte Alsie Express’ specialafgang fredag den 12. februar fra downloadSønderborg Lufthavn til Oslo og retur sidst på dagen den 14.

Artiklen fortsætter under annoncen

februar, får en unik chance for at møde de vintersportsudøvere, som de kommende år vil præge overskrifterne på alverdens medier. Hvad enten det er skiskydning, bobslæde, kunstskøjteløb, curling, langrend eller styrtløb, skriver AlsieExpress i en pressemeddelelse.

I 1994 var Lillehammer vært for Vinter OL. Nu, 22 år senere, er byen vært for Ungdoms Vinter OL, der finder sted i perioden fra 12. til 21. februar. Her vil de helt unge idrætsstjerner dyste om guld, sølv og bronze i alle de klassiske vintersportsgrene.

Tog til Lillehammer

Når Alsie Express er landet i Oslo Lufthavn, er der mulighed for at benytte den direkte togforbindelse til downloadLillehammer. Det er en flot tur, som tager omkring to timer. Den 12. februar er der mulighed for at opleve åbningesceremonien, der indledes kl. 19. Når arrangementet er slut, er der togafgange tilbage til Oslo, hvis man da ikke har valgt at bo i Lillehammer.

Lørdag den 13. februar begynder konkurrencer på de forskellige arenaer, og samtidig indledes en stor kulturfest med masser af underholdning og musik.

Mange har sikkert fulgt de danske curlingholds indsats ved tidligere OL og verdensmesterskaber. Det ser let ud, men er det nu også det? Under Ungdoms Vinter OL har publikum mulighed for selv at prøver op til 15 af de populære idrætsgrene. Det sker under kyndig vejledning af nuværende og tidligere idrætsstjerner.

“Med sin beliggenhed tæt på Oslo er Lillehammer et naturligt udflugtsmål i den weekend, hvor vi flyver til og fra Oslo. Forbindelserne er gode, og så kan man vælge at finde overnatningsmuligheder enten i hovedstaden eller OL byen”, siger marketingkonsulent Jan Jørgensen.images

Alsie Express flyver fra Sønderborg Lufthavn den 12. februar kl. 8.00 med ankomst Oslo kl. 9.40. Returflyvningen finder sted søndag den 14. februar med afgang kl. 17.00 og ankomst i Sønderborg kl. 18.40.  Prisen for flyvningen tur-retur er 1.295 kr. med mulighed for rabat på 25 pct. til børn. Overnatning og øvrig transport er ikke en del af tilbuddet.

Mere information om Ungdoms Vinter OL kan findes på  http://www.lillehammer2016.com/

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk