Alsie Express: Tag morgenmaden på Als og frokost på Bornholm

2. juli 2018 Erhverv

To søstre fra Als rejste mandag formiddag med Alsie Express premieretur til Bornholm, hvor de vil nyde nogle dage sammen med deres forældre og børn.

Et af børnene er 12-årige Helene Munk-Christensen, der synes, det er herligt, at det kun tager en times tid at komme fra Als til ferieøen.

Hlene Munk-Christensen fik morgenmad i Sønderborg og frokost på Bornholm.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kørte hjemmefra kl. 9.30”, siger hun til SønderborgNYT. Så det er muligt at spise sin morgenmad hjemme på Als og nyde frokosten på Bornholm.

At slippe for en lang biltur – eller togtur – hen over Fyn, Sjælland og en del af Sverige, hvorfra der skal sejles, gør, at det for det første er lettere at tage med fly og for det andet, så bruges den første og den sidste feriedag ikke på transport.

“Jeg er glad for, vi slap for at køre i bil eller med tog”, siger Helene Munk-Christensen, som glæder sig til hotelferie i Gudhjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 112, Sønderborg

Brandbiler kom susende – men der var ingen brand

18. januar 2022 112

Ved middagstid blev der ringet til Brand og Redning fra en lejlighed på Løkken i Sønderborg. Melding lød på brand i køkken. “Men heldigvis var der bare en stegepande, der var blevet alt for varm og derfor gav en del røg”, siger indsatsleder Bo Olesen til SønderborgNYT. Røget har gjort kvinden i lejligheden bange og […]

Læs mere...