Alsie Express: Tag ungerne med – helt gratis

29. juli 2014 Erhverv

Kenan Hansen fra Nova Data har haft børnene med i København og ved et tilfælde læste han på Alsie Express’ hjemmeside, at han ganske gratis kunne have dem med i flyet, når bare han selv fløj med.

– Det er alletiders tilbud for børnefamilier og ærgerligt det ikke er reklameret ud, siger Kenan Hansen til Sønderborg Nyt. Familierne slipper for at bruge oceaner af tid på landevejen eller togskinnerne.

– Man skal også lige notere sig, at rejsen skal bestilles via telefon og ikke over nettet, siger Kenan Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Frem til 10. august rejser dine børn gratis med, når du flyver med Alsie Express.

Flyv børnene en tur i Tivoli - ganske gratis.

Flyv børnene en tur i Tivoli – ganske gratis.

I sommerperioden har Alsie Express reserveret særlige pladser på alle afgange til børnefamilierne – alt du skal gøre, er at ringe og booke en returbillet, så hele familien rejser samlet både ud og hjem. Tilbuddet gælder alle billettyper.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rejser du alene, kan du tage op til to børn under 12 år med på din rejse.

Rejser I to voksne sammen, kan I tage op til tre børn under 12 år med – helt gratis.

Det med småt

Eneste krav er, at du booker en returbillet, og du rejser sammen med dine børn både på udrejsen og på hjemrejsen. Tilbuddet gælder kun for billetter booket i perioden 7.juli til 10.august!

Familierejserne skal bookes på tlf.: 88 81 11 11 – op til en time før afgang på alle hverdage mellem kl. 8.00 og kl. 16.00. Husk at Call Centeret er lukket i weekenden, og der er et begrænset antal familiepladser på hver afgang – så book din rejse allerede nu!

Artiklen fortsætter under annoncen

Vil du ændre eller annullere din familierejse, gælder samme betingelser som normalt for den billettype, du har valgt at købe.

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...