Alsie Express: Time2Fly-turene er lagt i kalenderen

4. december 2019 Erhverv

Da Alsie Express i sommers introducerede konceptet Time2Fly – svipture med rejsemål et par timers flyvetur fra Sønderborg, var interessen så stor, at to ud af tre afgange var udsolgt i løbet af få dage.

Destinationerne til forårets kommende Time2Fly ture ligger nu fast. Det bliver til foråret/sommer 2020 muligt at komme til de 3 charmerende britiske og naturskønne øer, Isle of Man, Guernsey og Jersey.

Men det er ikke kun det, at kunne tilbyde rejser ud i verden, der glæder adm. direktør Dennis Rybasch fra Alsie Express. Han er mindst lige så glad for, at det lykkedes at få passagerer fra udlandet til Sønderborg i løbet af foråret og sommeren 2020.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har længe haft et ønske om at hente gæster hertil, og nu ser det ud til at lykkedes. Når vi flyver sønderjyske gæster til fx Guernsey, er det jo oplagt at tage indbyggere herfra med tilbage til Sønderborg.” Gæsterne kommer fra både Isle of Man, Guernsey og Jersey, og forventes at munde ud i over 550 overnatninger i byen”, siger Dennis Rybasch i en pressemeddelelse.

For at kunne lykkedes med at hente gæster til Sønderborg, har det været nødvendigt med en stærk samarbejdspartner.  Via netværket ERA, European Regions Airline Association, fik Dennis Rybasch kontakt til det britiske rejsebureau Online Regional Travel Group, der arrangerer pakkerejser både til og fra blandt andet de britiske øer. En delegation fra det britiske rejsebureau med Brian Kelly i spidsen, blev derfor inviteret til et besøg i det sønderjyske, hvor de oplevede Sønderborg på egen hånd, efter præsentation af Visit Sønderjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fantastiske Sønderborg

Brian Kelly forklarer hvorfor Sønderborg er en spændende destination for hans kunder:

”I 2020 fejrer jeg mit 43 års jubilæum i rejsebranchen og jeg er meget begejstret for vores nye joint venture med Alsie Express. Det er første gang, vi sender gæster fra øerne Isle of Man, Guernsey og Jersey direkte til Danmark og det helt unikke Sønderborg. Foråret og den tidlige sommer er det perfekte tidspunkt at besøge den smukke egn, som på mange måder, minder om vores egne øer. Fantastisk natur, der kombinerer både hav og et landskab, der giver mulighed for gode vandreture, samt et væld af cykelstier. Fiskeri, vand- og sejlsport og golfaktiviteter sammen med et stort antal af kulturelle steder på et så lille areal, giver besøgende mulighed for at nå meget i en forlænget weekend i Sønderborg. Vi må ikke glemme det store udbud af gourmet-muligheder, og da Danmark er kendt for sin madkultur, vil mine gæster sikkert afprøve, hvad der tilbydes lokalt. Vi forventer, at vores flyvninger er udsolgt hurtigt og ser frem til et langt og vellykket samarbejde med Alsie Express”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Alsie Express er man sikker på, at der vil komme flere af den slags ture i fremtiden. ”Fra Sønderborg kan man flyve til det meste af verden, selvfølgelig skal gæster ude i verden også se Sønderborg”, siger Dennis Rybasch.

Fakta om Time2Fly forår 2020

Isle of Man:     21. maj og hjemkomst 24. maj
Guernsey:        29. maj og hjemkomst 1. juni
Jersey:               5. juni og hjemkomst 8. juni

Billetter kan bookes på alsieexpress.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er på hver tur plads til 64 gæster og priserne starter fra 1898,- t/r for alle destinationer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk