Alsik Hotel & Spa har ansat Helle K. Gleerup som salgschef

7. august 2019 Erhverv

Hos Alsik Hotel & Spa er Helle K. Gleerup tiltrådt som salgschef.

”Jeg glæder mig til at være en del af et smukt og top bæredygtigt hotel – en oase i Sønderborg, hvor gæster kommer for at holde berigende møder og arrangementer, finde ro og blive forkælet. Jeg glæder mig også til at deltage i udviklingen af både Sønderborg som destination og det enestående Alsik”, siger Helle K Gleerup i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helle K. Gleerup er et kendt ansigt i branchen. Hun har deltaget i udviklingen af Meetovation 2.0 og kommer til Alsik med mange års erfaring fra salg af møder, kongresser og hotelaftaler.

Senest kommer Helle K. Gleerup fra Sostrup Slot, hvor fokus var på udvikling af slottets potentiale. Før det har Helle K. Gleerup haft succes hos Comwell Middelfart og Trinity i Fredericia. På begge velrenommerede virksomheder har Helle K. Gleerup skabt resultater med MICE og i samarbejde med danske virksomheder, der behøver hotel- og mødesamarbejde.

”Meetings, Incentives, Conferences og Events har altid været mit stærke segment. Mit store netværk i mødebranchen vil jeg bruge til at øge efterspørgslen på hotel og konference på Alsik”, fortæller den nye salgschef.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk