Alsik Spa deltager i Kulturnatten

21. august 2019 Erhverv

”Vi gentager succesen”, siger Gitte Hvidtfeldt, der er leder af Alsik Spa.

”Vi mødte mange søde mennesker til ”Byens Havn” arrangementet i juni. Kulturnatten er en skøn mulighed for at møde flere sønderborgensere og fortælle dem om byens skønne oplevelseshus”.

Meget mere end en spa

”Der er så meget, vi gerne vil i dialog med brugene om”, fortæller Gitte Hvidtfeldt i en pressemeddelelse. Formiddagsholdene til Aqua Baby er fuldtegnede.

Derfor sætter man nu fart på Aqua Kids-hold for de småbørn, der er lidt større, og hvor forældre har lyst til at introducere dem til svømning og tryghed i vandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også planer om Aqua Senior og Senior Fitness.

Direktøren for Alsik, Henrik Bille Pedersen, siger:

”Alsik Spa er Nordens største af sin art. Vi har allerede mange medlemmer, og der er plads til flere. Og midt på dagen, hvor hotellets forretningsgæster sidder i mødelokalerne, vil vi gerne tage imod både store og små, der vil træne, bruge vores pools eller bare slappe af fra hverdagens travlhed.”

Der er en wellness-screening inkluderet, hvis man tegner medlemskab på Alsik Spa.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Der er en mulighed, så vi kan rådgive vores medlemmer i forhold til kost, træningsplan og behandlinger, der kan øge det personlige velvære”, siger Gitte Hvidtfeldt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Didde Lauritzen har fokus på børn, skoler og på de udsatte

26. oktober 2021 KV21

Didde Lauritzen har været en del af Børne- og Uddannelsesudvalget og hun har også været med i Sundhedsudvalget i denne byrådsperiode og hun er, som sin far, borgmesteren, socialdemokrat. Det er Didde Lauritzens første byrådsperiode, så der har været meget, som hun skulle lære. ”Det har været vildt spændende, jeg har nydt at være med […]

Læs mere...