Alsik Spa inviterer til ny ringridertradition – kun for kvinder

5. juli 2019 Erhverv

Alsik glæder sig til at være en del af Ringriderfesten i Sønderborg – endda så meget – at Alsik Spa inviterer alle kvinder til en helt ny ringridertradition, kun for kvinder, mens herrefrokosten afholdes på Ringriderpladsen.

”Vi vil forsøge at skabe en ny ringridertradition for alle pigerne, hvor vi står klar med total afslapning, nydelse og forkælelse med enten frokost kombineret med ’Style & Glam’ i vores ’Beauty Lounge’ eller en skøn dag i Alsik Nordic Spa”, siger Alsiks spa-manager Gitte Hvidtfeldt til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alsik vil gerne være med til understøtte den årlige ringriderfest i Sønderborg og ideen om et særligt arrangement kun for kvinder opstod, da der er tradition for, at pigerne er klar til fest på ringriderpladsen om mandagen, efter den traditionelle herrefrokost.

”Vi har jo de bedste faciliteter og rammer til en rigtig hyggelig veninde sammenkomst, hvor vi kan forkæle pigerne i Alsik Spa og hvor der kan lægges make-up, sat hår og ordnet negle alt imens, at mændene fester igennem i teltet på Ringriderpladsen”, fortæller Gitte Hvidtfeldt.

Arrangementet holdes mandag den 15. juli 2019 og du kan læse mere ved at klikke hér.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk