Alsion: Hyldestkoncert for og med Sebastian i september

8. marts 2019 Kultur

I anledning af den folkekære komponist og sanger Sebastians 70-års fødselsdag fejrer Danmarks Underholdningsorkester i samarbejde med Sebastians musikforlag, Edition Wilhelm Hansen, hans liv og karriere med et brag af en hyldestkoncert.

Hyldestkoncerten starter i Aarhus den 8 september, og drager derefter videre til byerne Aalborg, Sønderborg, København og slutter i Odense. Den 15 september står der Sønderborg i tourplanen.

Foruden Danmarks Underholdningsorkester og Sebastian selv, vil koncertprogrammet bestå af solisterne Kwamie Liv, Sara Grabow, Susanne Elmark og Kristian Boland, som vil fremføre og fortolke Sebastians betydningsfulde sange.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hver solist er blevet udvalgt på baggrund af deres relation til Sebastian, og koncertens formidlingsform vil være deres fortællinger om det musikalske samarbejde samt Sebastians betydning for dem. Samtidig bindes koncerten sammen med fortællinger fra hans mange forestillinger, også heriblandt hans datter Sara Grabow, som vil invitere ham på scenen og synge et par sange for sin far, skriver Sønderborg Event.

”Sebastian har i flere end 50 år været en markant skikkelse i dansk musik og kultur. Med flere end 2.000 koncerter og godt 2,5 millioner solgte plader er han er én af Danmarks største, nulevende sangskrivere, og de fleste danskere har med garanti oplevet Sebastians sange eller musicals. Derfor er Danmarks Underholdningsorkester utroligt glade for, at vi sammen med publikum kan være med til at fejre og hylde Sebastian rundt i hele landet”, siger direktør for Danmarks Underholdningsorkester Andreas Vetö.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...