Alsion: Wiener Johann Strauss Konzert Gala

7. november 2018 Kultur

Man føler næsten, at de gamle østrigske kejsere sidder i salen, når populære Wiener Johann Strauss Konzert Gala indtager Koncertsalen Alsion med de store komponisters toner, stort orkester og balletkompagni.

Det sker 7. februar klokken 20, skriver Sønderborg Event.

Wiener Johann Strauss Konzert Gala er en af de hyppigt tilbagevendende og meget populære nytårstraditioner i Koncertsalen Alsion. Det er det tætteste, man som publikum uden for Wien kan komme på de legendariske nytårskoncerter fra Wiener Musikverein.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2019 vender Wiener Johann Strauss Konzert Gala atter tilbage til Sønderborg. Det bliver 7. februar klokken 20. K&K Philharmoniker og den østrigske K&K Ballett præsenterer operettemelodier, valse, polkaer og marcher fra Strauss-dynastiet.

Med en perlerække af populære lækkerier og populære rariteter i førsteklasses fortolkninger af K&K Philharmoniker og den østrigske K&K Ballett er denne række af koncerter blevet en succes.

K&K Philharmoniker vækker på charmerende vis Strauss-dynastiets melodier til live.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også i denne sæson kan publikum glæde sig til et brag af en finale, når orkesteret spiller “An der schönen blauen Donau” og “Radetzkymarchen”.

Der kan købes BILLET HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...