Alsion: Wiener Johann Strauss Konzert Gala

7. november 2018 Kultur

Man føler næsten, at de gamle østrigske kejsere sidder i salen, når populære Wiener Johann Strauss Konzert Gala indtager Koncertsalen Alsion med de store komponisters toner, stort orkester og balletkompagni.

Det sker 7. februar klokken 20, skriver Sønderborg Event.

Wiener Johann Strauss Konzert Gala er en af de hyppigt tilbagevendende og meget populære nytårstraditioner i Koncertsalen Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er det tætteste, man som publikum uden for Wien kan komme på de legendariske nytårskoncerter fra Wiener Musikverein.

I 2019 vender Wiener Johann Strauss Konzert Gala atter tilbage til Sønderborg. Det bliver 7. februar klokken 20. K&K Philharmoniker og den østrigske K&K Ballett præsenterer operettemelodier, valse, polkaer og marcher fra Strauss-dynastiet.

Med en perlerække af populære lækkerier og populære rariteter i førsteklasses fortolkninger af K&K Philharmoniker og den østrigske K&K Ballett er denne række af koncerter blevet en succes.

K&K Philharmoniker vækker på charmerende vis Strauss-dynastiets melodier til live.

Også i denne sæson kan publikum glæde sig til et brag af en finale, når orkesteret spiller “An der schönen blauen Donau” og “Radetzkymarchen”.

Der kan købes BILLET HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sydals

Kæmpe solcelleanlæg på vej til Sydals

14. april 2021 Erhverv

Clean Energy Advisors ApS ønsker at bygge en 37 hektar stor solcellepark mellem Tandslet og Lysabild på Sydals. Når solcellerne er installeret, vil 62 procent af ProjectZeros målsætning for solcellekapacitet i Roadmap 2025 være nået. Parken på Sydals bliver med en kapacitet på 39 MW – installeret effekt – kommunens største, idet Glansager/Vollerup er på […]

Læs mere...