Alslinien: Nu kan du bestille færgebillet via app

13. februar 2019 Augustenborg

Fremover er fartplanen og muligheden for at bestille en billet mellem Bøjden og Fynshav lige til at hive op af lommen sammen med den uundværlige smartphone. Alslinjen har nemlig fået plads i Molslinjens app, som kan downloades til både iPhone og Android.

”Muligheden for en app er blevet efterspurgt af mange af gæsterne. Vi har jo stort set alle en smartphone på os i dag, så det er helt oplagt at udvide vores app, så den også kan benyttes på Alslinjen”, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alslinjens nye app er lavet som en udvidelse til Molslinjens prisbelønnede app på Kattegat. Den nye app kan bruges til at se fartplaner og til at bestille de almindelige billettyper til turen mellem Bøjden og Fynshav.

”Vi arbejder hele tiden på at gøre det så nemt at bestille billetter som muligt, og her har vi samlet en masse gode erfaringer på Kattegat – erfaringer som nu kommer de rejsende mellem Als og Fyn til gode”, siger Jesper Skovgaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Boldklub: Mød op til generalforsamlingen og brug din stemmeret

12. maj 2021 Kultur

Sønderborg Boldklub er i gang med at forberede den årlige generalforsamling, som finder sted den 9. juni i klubbens lokaler i SFS-hallen på Borgmester Andersens Vej. Medlemmer, som har forslag, som de vil have behandlet på Sønderborg Boldklubs ordinære generalforsamling, skal sende deres forslag til formanden inden den 26. maj som er 14 dage før […]

Læs mere...