ALSMATIK og TM Norway automatiserer gaspåfyldning af industrielle og medicinske flasker

20. december 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

ALSMATIK A/S har gang i et spændende samarbejde med sønderborgvirksomheden TM Norway A/S, hvor gaspåfyldning af industrielle og medicinske flasker fuldautomatiseres.

Indtil i dag har påfyldning af gasflasker kun kunnet foregå semiautomatisk, hvilket har betydet meget manuel håndtering. Manuel håndtering af især de tunge industrielle flasker har til dato givet ergonomiske udfordringer. Desuden elimineres et risikofyldt arbejde med påfyldning af selvantændelige gasser, skriver ALSMATIK A/S i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

ALSMATIK A/S og TM Norway A/S har i fællesskab udviklet et komplet anlæg, som løser disse udfordringer. De tomme gasflasker, som er kommet retur fra kunderne på paller med op til 64 flasker, placeres af en truckfører i et stort magasin med plads til flere tusinde flasker. Herfra flytter en portalkran pallerne hen til en robot, som tager de enkelte flasker og leverer til en påfyldningskarrusel, som er hjertet i det fuldautomatiske fyldeanlæg.

Gennemløbstiden er reduceret fra uger til få dage, fuld sporbarhed på hver enkelt flaske, dokumentation på indhold på hver enkelt flaske, momenter for aktivering af ventil, lækage og automatisk forsegling.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...