Alssund Børne- og Ungecenter lukker angiveligt turbulent afdeling

15. marts 2017 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

SønderborgNYT er blevet orienteret om, at kommunen er i gang med at lukke afdeling Skoven på Alssund- og Børnecenter.

En række medarbejdere skulle have modtaget deres opsigelse og forklaringen er ifølge kilden, at der er for få børn på afdelingen til, at det giver mening at have den.

SønderborgNYT har forgæves forsøgt at få en udtalelse fra direktøren i Børne- og Uddannelsesforvaltningen.

“Vi har snakket om at lukke Skoven ned, hvis ikke der var et rimeligt antal børn, men at det skulle ske lige nu, har jeg ikke hørt om”, siger formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget, Erik Lorenzen. Han mener alligevel, at det sagtens kan passe.

“Men det er for det første ikke sikkert, det er det rigtige at anbringe lokale børn indenfor kommunegrænsen og for det andet, så er det jo et sted, hvor der været en del turbulens”, siger Erik Lorenzen til SønderborgNYT.

Målet med Skoven

Afdeling Skoven er et døgnanbringelsestilbud for børn og unge i alderen 7 til 18 år og det lå under forvaltningen Børn og Familie.

Skoven tager udgangspunkt i Sønderborg Kommunes personalepolitiske værdier. Værdigrundlaget tager udgangspunkt i fire kerneværdier: Dialog, anerkendelse, engagement og samarbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

For yderligere oplysninger henvises til Sønderborg Kommunes hjemmeside.

 Børn og unge der bor på Skoven understøttes i videst mulig omfang i en struktureret og systematiseret hverdag, hvor individets udviklingspotentiale varetages ved individuelt udarbejdede målsætninger i henhold til barnets/den unges kognitive, sociale samt emotionelle aktuelle ståsted.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk