Alssund Golfklub og Hotel Comwell sammen om golf-match

30. maj 2014 Frivillige

Seniorklubben under Alssund Golfklub arrangerer en golfmatch til fordel for Kvinde og – Krisecenteret i Sønderborg i samarbejde med Comwell Hotel i Sønderborg.

Comwell Hotel vil sponsere meget fine præmier til Seniorklubbens medlemmer som deltager i matchen, deltagernes Greenfee betaling går ubeskåret til Kvinde og – Krisecenteret i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helle Miang håber at rigtigt mange spillere støtter Kvinde- og Krisecentret.

Helle Miang håber at rigtigt mange spillere støtter Kvinde- og Krisecentret.

Formiddagsspillerne spiller 18 huller og eftermiddagsspillerne spiller 9 huller. Efter matchen – som samtidig vil være midtvejsafslutning, hvor seniorklubben er vært med grillpølser til deltagerne – vil der være præmieoverrækkelse og repræsentanter fra Kvinde og – Krisecenteret vil få overrakt spillernes indbetalte Greenfee.

Repræsentanter fra Comwell Hotel vil foretage præmieoverrækkelser.

Comwell Hotel Sønderborg har endvidere valgt at sponsere festarrangement for 10 personer ved Hol-in-one.

Seniorklubben håber, at rigtig mange af klubben medlemmer vil bakke op om dette meget vigtige og fine arrangement til fordel for Kvinde- krisecenteret i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Augustenborg, Debat

Debatindlæg: Stem på politikere der vil noget med Augustenborg og de mindre byer

14. maj 2021 Augustenborg

Thomas Myllerup, Augustenborg, skriver: ’Går det godt for Sønderborg, så går det også godt for resten’ er en frase, der ofte bruges af politikere og andet godtfolk, når ’storbyen’ igen skal tilgodeses. Men det er og bliver en myte på linje med nedsivningseffekten fra 1980erne. Pengene kan kun bruges én gang og der står de […]

Læs mere...