Alssund Golfklub og Hotel Comwell sammen om golf-match

30. maj 2014 Frivillige

Seniorklubben under Alssund Golfklub arrangerer en golfmatch til fordel for Kvinde og – Krisecenteret i Sønderborg i samarbejde med Comwell Hotel i Sønderborg.

Comwell Hotel vil sponsere meget fine præmier til Seniorklubbens medlemmer som deltager i matchen, deltagernes Greenfee betaling går ubeskåret til Kvinde og – Krisecenteret i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helle Miang håber at rigtigt mange spillere støtter Kvinde- og Krisecentret.

Helle Miang håber at rigtigt mange spillere støtter Kvinde- og Krisecentret.

Formiddagsspillerne spiller 18 huller og eftermiddagsspillerne spiller 9 huller. Efter matchen – som samtidig vil være midtvejsafslutning, hvor seniorklubben er vært med grillpølser til deltagerne – vil der være præmieoverrækkelse og repræsentanter fra Kvinde og – Krisecenteret vil få overrakt spillernes indbetalte Greenfee.

Artiklen fortsætter under annoncen

Repræsentanter fra Comwell Hotel vil foretage præmieoverrækkelser.

Comwell Hotel Sønderborg har endvidere valgt at sponsere festarrangement for 10 personer ved Hol-in-one.

Seniorklubben håber, at rigtig mange af klubben medlemmer vil bakke op om dette meget vigtige og fine arrangement til fordel for Kvinde- krisecenteret i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Samfund, Sønderborg

Kommunen er begyndt på at skrue ned for varmen

27. september 2022 Samfund

I sidste uge begyndte Sønderborg Kommunes Drift & Service-afdeling på arbejdet med at skrue ned for temperaturen til 19 grader i kommunale bygninger som kontorbygninger, folkeskoler og sfo’er. Det kan derfor være en god idé, at give børn i folkeskoler og sfo’er en ekstra trøje og et par tykke sokker eller hjemmesko med i løbet […]

Læs mere...