Alssund Golfklub og Hotel Comwell sammen om golf-match

30. maj 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Seniorklubben under Alssund Golfklub arrangerer en golfmatch til fordel for Kvinde og – Krisecenteret i Sønderborg i samarbejde med Comwell Hotel i Sønderborg.

Comwell Hotel vil sponsere meget fine præmier til Seniorklubbens medlemmer som deltager i matchen, deltagernes Greenfee betaling går ubeskåret til Kvinde og – Krisecenteret i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helle Miang håber at rigtigt mange spillere støtter Kvinde- og Krisecentret.

Helle Miang håber at rigtigt mange spillere støtter Kvinde- og Krisecentret.

Formiddagsspillerne spiller 18 huller og eftermiddagsspillerne spiller 9 huller. Efter matchen – som samtidig vil være midtvejsafslutning, hvor seniorklubben er vært med grillpølser til deltagerne – vil der være præmieoverrækkelse og repræsentanter fra Kvinde og – Krisecenteret vil få overrakt spillernes indbetalte Greenfee.

Artiklen fortsætter under annoncen

Repræsentanter fra Comwell Hotel vil foretage præmieoverrækkelser.

Comwell Hotel Sønderborg har endvidere valgt at sponsere festarrangement for 10 personer ved Hol-in-one.

Seniorklubben håber, at rigtig mange af klubben medlemmer vil bakke op om dette meget vigtige og fine arrangement til fordel for Kvinde- krisecenteret i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...