AlsSund og Rask: Øjenbehandlinger er gratis hvis de ikke virker

8. marts 2017 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

Lider du af øjensygdomme, er du pårørende – eller kender du en, der af øjenlæger har fået af vide, at der intet er at stille op overfor sygdommen, så opgiv ikke håbet, selvom din øjenlæge påstår, at akupunktur ikke virker.

Det er virkeligt ikke sandt.

30 år med gode erfaringer

AlsSund og Rask har gennem 30 år hjulpet rigtig mange øjenpatienter med forskellige øjensygdomme. Alt lige fra blindhed, grøn stær, AMD – både i tør og våd form,  og til skader på grund af blodpropper i øjnene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Praktisk fremgangsmåde

Fremgangsmåden er følgende:

Du vil blive målt op hos en optometrist, som er uvildig og har de faglige kompetencer i forhold til målinger. Dette vil foregå to gange – nemlig før og efter vores akupunkturbehandlinger. Det gør vi, fordi vi så kan følge øjets reaktion på behandlingen, skriver AlsSund og Rask i en pressemeddelelse.

Behandlingen vil typisk strække sig over to uger.

Hvorfor nu det?

Det gratis tilbud giver vi dig, fordi mange øjenlæger ikke anbefaler denne effektive behandling, fordi de nægter at tro, akupunktur kan gøre en forskel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og netop ved den tørre AMD, har øjenlægerne intet at tilbyde.

Det er en katastrofe for patienterne.

For at fjerne den tvivl, mange øjenlæger indgyder deres patienter, vil vi tilbyde vores behandling gratis, hvis ikke du opnår nogen som helst effekt.

AlsSund og Rask kan sige, at de lige nu hjælper tre ud af fire patienter med denne metode. Så jeg tør godt give dig det tilbud.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk