Alssundlisten støtter Rendbjerghjemmet

29. november 2013 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Det blev ikke til en plads i Byrådet, men med borgernes hjælp lykkedes det Alssundlisten at få både tekst og billedmateriale til udgivelsen af en fotobog, der skildrer de flotte og mindre pæne sider af Sønderborg Kommune.

Karen Damm bladrer i den splinternye bog med borgernes billeder fra Sønderborg.

Karen Damm bladrer i den splinternye bog med borgernes billeder fra Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bogen, der har fået titlen Kontraster i Sønderborg Kommune, er produceret i nært samarbejde med Langenberg Grafisk og er på 42 sider. Prisen er blot 50 kr. og alle penge går ubeskåret til Rendbjerghjemmet ved Egernsund. Hjemmet er et ferie- og aflastningstilbud til udviklingshæmmede børn og voksne.

– Det er en lokal institution, der gør en forskel, så jo flere bøger vi sælger, jo flere penge modtager hjemmet, siger Alssundlistens leder, Karen Damm.

Fotobogen kan ses som et øjebliksbillede af Sønderborg Kommune. Den indeholder glimt fra hedearealerne ved Kværs, naturen rundt om Gråsten Slot, skorstene og siloer i Augustenborg, hullerne i vejene og helt frem til kajen i Sønderborg havn. Det er en oplagt mandelgave eller den ekstra lille gave til far/mor eller bedsteforældre.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Giver bogen, udover at skaffe penge til Rendbjerghjemmet, også anledning til lidt debat, har vi nået vores mål. Det var en ide, der opstod spontant under valgkampen, og derfor er det først nu vi offentliggør, hvem der modtager de forhåbentlig mange penge, siger Karen Damm.

Det ønskede antal bøger bestilles ved at indbetale 50 kr. per styk til konto i Danske Bank reg. nr. 3531 konto 3531 30 65 03. Det er vigtigt, at oplyse navn, adresse og telefonnummer. Herefter vil man modtage besked om, hvornår bøgerne er klar til afhentning.

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...