Alt er inkluderet når du køber en ny cykel hos Fri BikeShop

13. august 2019 Erhverv

Nu kan man sætte sig op på en ny cykel til et fast månedligt beløb, hvor al service er inklusiv og dermed slipper den nye cykelejer for uforudsete omkostninger – og når cyklen er to år gammel er der mulighed for, at udskifte cyklen til en spritny cykel.

”Det kan være en stor investering at købe en ny cykel og derfor er vores koncept Fri BikeSmart en rigtig god måde at få styr på cykeløkonomien, da alle omkostninger er kendt med et fast månedeligt beløb, som også inkluderer, at vi holder cyklen kørende”, fortæller indehaver af Fri BikeShop i Sønderborg Kent Nissen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle reparationer og materialer er gratis i hele aftaleperioden og cyklen kan komme til service lige så mange gange man ønsker og behovet opstår.

”Så når dækket er fladt, så ringer man bare og aftaler tid og så sørger vi for lapning, så kunden er hurtigt og godt videre igen”, siger Kent Nissen til SønderborgNYT.

Fordi Fri BikeShop i Sønderborg er en del af en landsdækkende kæde kan man altid køre til nærmeste Fri BikeShop og få service, uanset i hvilken Fri BikeShop butik man har købt cyklen:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Så har du taget cyklen med på ferie i den anden ende af landet, så har du stadig mulighed for at gøre brug af din serviceaftale, selvom cyklen er købt hos os i Sønderborg”, slutter Kent Nissen fra Fri BikeShop.

Du kan læse mere om Fri BikeSmart ved at klikke her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Venstre-kandidat skadet i valgkampen

24. oktober 2021 KV21

Lørdag var byrådskandidater og andre medlemmer af de politiske partier og lister ude og hænge valgplakater op. Sådan var det også for Venstre-manden Mads Hagen. “Ud for det Blå Gymnasium faldt jeg, da jeg kravlede ned fra stigen. Jeg troede, jeg var nede, da jeg manglede det sidste trin og det gjorde, at jeg faldt”, […]

Læs mere...