Alt er inkluderet når du køber en ny cykel hos Fri BikeShop

13. august 2019 Erhverv

Nu kan man sætte sig op på en ny cykel til et fast månedligt beløb, hvor al service er inklusiv og dermed slipper den nye cykelejer for uforudsete omkostninger – og når cyklen er to år gammel er der mulighed for, at udskifte cyklen til en spritny cykel.

”Det kan være en stor investering at købe en ny cykel og derfor er vores koncept Fri BikeSmart en rigtig god måde at få styr på cykeløkonomien, da alle omkostninger er kendt med et fast månedeligt beløb, som også inkluderer, at vi holder cyklen kørende”, fortæller indehaver af Fri BikeShop i Sønderborg Kent Nissen.

Alle reparationer og materialer er gratis i hele aftaleperioden og cyklen kan komme til service lige så mange gange man ønsker og behovet opstår.

”Så når dækket er fladt, så ringer man bare og aftaler tid og så sørger vi for lapning, så kunden er hurtigt og godt videre igen”, siger Kent Nissen til SønderborgNYT.

Fordi Fri BikeShop i Sønderborg er en del af en landsdækkende kæde kan man altid køre til nærmeste Fri BikeShop og få service, uanset i hvilken Fri BikeShop butik man har købt cyklen:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Så har du taget cyklen med på ferie i den anden ende af landet, så har du stadig mulighed for at gøre brug af din serviceaftale, selvom cyklen er købt hos os i Sønderborg”, slutter Kent Nissen fra Fri BikeShop.

Du kan læse mere om Fri BikeSmart ved at klikke her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...