Alt udsolgt til symfoniorkestrets nytårskoncert

27. december 2020 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester har atter et brag af en nytårsfest på programmet og den spilles i Alsions koncertsal den 6. januar klokken 11 og klokken 20.

Orkestret fortæller, at solisterne er Julie Steincke og Frederik Rolin.

Den altid humørfyldte dirigent, David Riddell, vil bidrage med fejende orkesterstykker og festlige klassiske nytårstoner. En nytårskoncert med de skønneste sange, arier og duetter fra musicalens, operettens og operaens verden.

Julie Steincke har under kunstnernavnet JulieAnn slået sit navn fast både som skuespiller og sanger på blandt andet musicalscenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Baryton Frederik Rolin har de seneste år markeret og etableret sig på operascener i hele landet.

To udsolgte koncerter

På grund af corona-situationen bliver koncerten 6. januar delt op i to koncerter for at den nødvendige afstand i publikum kan overholdes.

Fordi mange har sikret sig billetter lang tid før corona-restriktionerne og reglerne trådte i kraft, så er det ikke muligt at få plads til alle publikummer med kun én koncert.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. oktober 2021 KV21, Augustenborg, Debat

KV21 – Debat: SOSU-uddannelse – hvor skal eleverne komme fra?

28. oktober 2021 KV21

Byrådskandidat Faisal Shojai, Radikale Venstre, skriver:  Det er glædeligt, at Socialdemokratiet i Sønderborg nu sætter gang i uddannelsen af flere SOSU-hjælpere. Det vil vi som radikale gerne være med til at bakke op om både kommunalt og regionalt. For nye tal fra FOA viser, at Sønderborg Kommune vil mangle 500 medarbejdere i plejesektoren i 2028. […]

Læs mere...