Amatørscenerne opgiver genforeningsforestillingen med ‘Grænsedragning’

6. april 2021 Kultur

På det seneste møde har styregruppen for “Grænsedragning” vurderet, at det heller ikke i år vil være muligt at spille en forestilling. Restriktionerne gør det svært at have udendørs prøver med mange medvirkende.

Det ville betyde en yderligere udskydning af forestillingen til næste år, men det vurderes, at interessen ikke længere vil være til stede 2022.

Det skriver Styregruppen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når vi ikke har mulighed for at opsætte stykket i år, vurderer vi, at menneskene i regionen har lagt Genforeningen 2020 bag sig og stykket vil være uaktuelt i 2022”, siger Ole Gaul Nilum, formand for Sønderjydsk Forsøgsscene.

Styregruppen har derfor taget den tunge og svære beslutning, som det er at aflyse forestillingen.

”Vi aflyser forestillingen med meget tungt hjerte, men vi kan ikke få øje på andre, rigtig gode, alternativer. Tak til hele holdet for opbakning og tålmodighed”, siger Ole Gaul Nilum, der håber, at deltagerne i fællesskab kan mødes om en anden forestilling, når tiderne er normaliseret.

”Grænsedragning” skulle have været Sønderjydsk Forsøgsscenes bidrag til fejringen af 100-året for Genforeningen.

Det er de seks sønderjyske amatørteatre, der stod bag Genforeningsspillet “Grænsedragning”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...