Amazing Christmas – julekoncert til støtte for TUBA

19. november 2019 Kultur

Den 21. december kan man opleve en helt særlig julekoncert i Alsions koncertsal, når sangerinderne Andrea Pellegrini, Christina Boelskifte og Sinne Eeg går på scenen under navnet “Amazing Christmas”.

“Amazing Christmas” er en julekoncert med højt til loftet og hvor du ikke behøver at nøjes med én genre. Her er klassiske toner der giver gåsehud, kraftfuld soul, der griber fat helt inde i sjælen og swingende jazz du ikke kan sidde stille til. Publikum kan også glæde sig til at høre en helt ny julesang, “Christmas is Here”, som er skrevet til støtte for TUBA.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med på scenen er pianist Magnus Hjort, bassist Thomas Fonnesbæk og trommeslager Rasmus Lund, ligesom Sønderjysk Pigekor gæster koncerten.

Koncerten er arrangeret af organisationen TUBA, der hjælper unge fra familier med alkohol- og stofmisbrug, og hele overskuddet går til TUBAs arbejde. Lokale virksomheder som Sydbank, Bitzer Electronics og Brugsforeningen for Als og Sundeved har allerede støttet koncerten. Og der er god grund til at sætte fokus på de unge, der har det svært på grund af forældrenes misbrug, fortæller TUBAs landsleder Henrik Appel i ewn pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Juletiden kan være svær, når man er vokset op i en familie, hvor forældrene havde et misbrug. Mange af de unge, vi møder, har dårlige minder om juleaftner, hvor forældrene har været fulde og julearrangementer på skolen, som forældrene ikke er mødt op til. Vi håber, at det her arrangement kan minde dem om, at de ikke er alene”, siger han.

I en undersøgelse blandt unge, der har gået i TUBA i 2018, sagde 42 procent af de unge, at de ikke glædede sig til jul, og knap hver tredje fortalte, at de tidligere havde fravalgt at holde jul på grund af forældrenes misbrug.

Billetterne koster 250 kroner og kan købes HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

Kommunen skal sikre at drikkevandsboringer er pesticidfri

1. december 2021 Politik

Alle kommuner skal gennemgå alle zoner omkring vandboringer inden udgangen af 2022 og sikre, at de friholdes for pesticider. For at nå i mål med dette krav har Teknik- og Miljøudvalget givet forvaltningen lov til at udstede påbud til ejere af jord omkring boringerne. ”Det handler i bund og grund om at beskytte vores drikkevand. […]

Læs mere...