Ambulancefirmaet Bios står til at mangle reddere

16. december 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Bios har ingen plan for, hvad man vil gøre, hvis der 1. september ikke er ambulance-reddere nok til at bemande selskabets ambulancer. Da overtager den hollandske virksomhed ambulancekørslen i tre fjerdedele af Region Syddanmark fra Falck.

Den garanti får han dog svært ved at opfylde. Flere end 100 ambulancereddere i Falck er allerede fyldt 60 år, og ifølge fællestillidsmand Kim Sørensen vil de med meget få undtagelser blive i Falck, der er parat til at beholde dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og der går ikke arbejdsløse reddere omkring.

Men det stopper ikke der.

“15 yngre falckreddere fra Syddanmark er allerede rykket til andre dele af Danmark, og mindst 10 mere står på spring til at gøre det samme”, oplyser Kim Sørensen.

“Det er Bios’ største udfordring. Jeg kan ikke se, hvordan de skal kunne løse det problem”, siger han til Fyens Stiftstidende.

 

24. februar 2024 Kultur, Sønderborg

Glade gymnaster på gulvet i Sydjysk Sparekasse Skansen

24. februar 2024 Kultur

Det var tæt på 400 gymnaster, der var på gulvet i Sydjysk Sparekasse Skansen fredag aften, hvor flere sønderjyske gymnastikhold – der alle er en del af DGI – var samlet for at vise, hvad de har arbejdet på gennem efteråret og vinteren. “Jeg vil gerne byde Jer alle velkommen til voksentræf”, sagde Helle Matthies […]

Læs mere...