American Day: Tag en tur med på en sej Harley Davidson

16. juni 2018 Erhverv

Lørdag er der en masse Harley Davidson ved Rønhaveplads og det er muligt at få en tur bagpå. Den oplevelse betales der for og pengene går til cancerramte børn.

Harley Davidson-klubben kører med jævne mellemrum små ture med passagerer og sender indtægterne videre til velgørenhed, hvilket Julemærkehjemmet også mærker.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Parkeringspladsen holder der adskillige amerikanerbiler og de hjælper også med at køre penge ind til det gode formål.

På pladsen er der rodeotyr og andre forlystelser – der er sat strøm til rodeotyren, mens andre ting endnu ligger uden luft.

Skulle der komme en byge mere, så er det muligt at finde læ under teltdugen, hvor der står borde og bænkene er klar til at blive vendt og taget i brug.

Jesper Kock fra Det Sønderjyske Køkken står klar med ringridere og er også leveringsdygtig i pulled porck, øl, vand og kaffe. Og selvfølgelig bliver der spillet solid rockmusik fra scenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. januar 2022 Politik, Sønderborg

Jesper Larsen vil arbejde for at børn trives

24. januar 2022 Politik

Ved kommunalvalget i november fik Jesper Larsen fra Socialdemokratiet 503 personlige stemmer og de gjorde, at han fik en plads i Byrådet, hvor han er næstformand i Børne- og Uddannelsesudvalget og medlem af Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab. “Jeg er virkelig glad for min plads i Børne- og Uddannelsesudvalget, som jeg mener er et […]

Læs mere...