Anders Blichfeldt alene på scenen i Kultursalen

14. december 2020 Kultur
Anders Blichfeldt. Pressefoto
Anders Blichfeldt. Pressefoto

Anders Blichfeldt kommer til Kultursalen i Augustenborghallerne med sit nyeste show ‘Blichfeldt Solo’.

Det sker fredag den 22. januar.

I sit nye show tager Anders Blichfeldt os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange, vi kender fra tiden med Big Fat Snake, soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band og fortolkningerne fra tv-udsendelserne Toppen af i Poppen 2019 og 2020.

Anders Blichfeldt fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen. Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennemmusikalsk. Han er alene på scenen med sine instrumenter og elektronik og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender.
Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er stolte af at kunne præsentere Anders Blichfeldt i Kultursalen”, siger Poul Andersen der er musikansvarlig i idrætsforeningens Kulturafdeling.

Myndighedernes corona-restriktioner overholder vi ved at have to koncerter med. I hvert show er Anders Blichfeldt på scenen i 75 minutter uden pause.

“Til hver koncert har vi plads 150 gæster. Anders Blichfeldt er populær, og derfor tror jeg dig hurtigt bliver udsolgt. Mange vil måske benytte en billet som en ekstra julegave”, siger Poul Andersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter til Kulturafdelingens første arrangement i 2021 kan købes på idrætsforeningens hjemmeside hvor det også er muligt at se læse mere om arrangementet.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 112, Nordborg

Røg fra halmlager

6. december 2021 112

Natten til mandag – klokken 02:50 rykkede brandvæsnet til Lundenvej i Lunden på Nordals. “Der var røg i et halmlager, men heldigvis var der et sprinkleranlæg, som havde slukket ilden”, siger politikommissær Thomas Berg.  

Læs mere...