Andreas Welin laver japansk-inspireret kunstværk bag Netto i Sønderborg

28. maj 2019 Kultur

Andreas Welin er hjemme i Sønderborg for en tid – og selvfølgeliog er den unge kunstner i gang med endnu et kunstværk. Denne gang er det bag Netto i Østergade.

“Jeg har været i Australien og male i et halvt års tid og det var spændende. Det lkykkedes mig at sælge alt, hvad jeg lavede, så kæresten og jeg kunne køre omkring og opleve en del af landet”, siger Andreas Welin til SønderborgNYT.

“I Melbourne er der masser af spændende street-art og jeg oplevede et projekt i ørkenen, hvor unge mennesker, der har det svært, lærer hip-hop. Faktisk gav det dem selvtillid at opdage, der er noget, som de kan”, siger Andreas Welin.

Artiklen fortsætter under annoncen

På vejen hjem fra Australien, havde Andreas Welin og kæresten et pitstop i Japan.

“Det er et fantastisk land, hvor der er rigtigt meget at se. Vi gik på dele af nogle pilgrimsruter, så større byer”, siger Andreas Welin.

Værket, som Andreas Welin laver bag Netto, viser tydeligt, at den unge kunstner har fået ny inspiration.

“Ja, man ser tydeligt, hvor inspirationen kommer fra”, siger han.

Hvis der er andre, der har brug for et opsigtsvækkende værk, så kan de finde Andreas Welin HER via hans HJEMMESIDE

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...