Anette Dyhre Larsen er klar til at behandle dig med sine nåle

1. februar 2018 Samfund

I Voldgade i Sønderborg – ovenpå lægeklinikken Zachariassen – har akupunktør Anette Dyhre Larsen sin klinik, som hun kalder Din Bevidste Krop.

Anette Dyhre Larsen er uddannet i traditonel kinesisk medicin, altså akupunktur. Uddannelsen er taget i Aarhus på det godkendte uddannelsessted AkupunkturAkademiet.

“Jeg har det sådan, at jeg gerne vil hjælpe andre af med lidelse og så mener jeg ikke, at medicin altid altid er den rigtige løsning”, siger Anette Dyhre Larsen, der ikke skriver recepter, men stikker med nåle.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er ikke alle, der er glade for nåle – og selvfølgelig mærker man et prik, når en nål går gennem huden, men det er også alt”, siger akupunktøren. Hun fortæller videre, at vores forestillinger om, hvor ondt noget kan gøre, den ofte er meget værre end virkeligheden.

Arbejder med energier

Vi allesammen er helt klar over, vi har blodårer, der er spredt i hele kroppen.

Anette Dyhre Larsen kan behandle dig sine nåle.

“Og på samme måde har vi nogle energibaner i hele kroppen, som er akupunktørens vej ind til vores forskellige organer og alle andre steder i kroppen. Med en lille nål er det derfor muligt at påvirke for eksempel synet “, siger Anette Dyhre Larsen, der selvf’ølgelig ikke stikker en nål i dit øje.

Akupunktur får kroppens energier til at flyde og det hjælper på mange ting.

“Jeg kan hjælpe mennesker med allergier, tinitus, migræne, angst, stress, sportskader, grøn stær og andre skader samt smerter og jeg kan hjælpe dem med at stoppe med medicin eller få sat forbruget betydeligt ned”.

“Jeg har gode erfaringer med at hjælpe mennesker med smerter i landen og skuldrene”, siger Anette Dyhre Larsen, der er registreret alternativ behandler.

“Registreringen gør, at man kan få tilskud fra Sygeforsikring danmark”, siger hun.

Ny i Sønderborg

I den første tid, hvor Anette Dyhre Larsen behandlede klienter, skete hjemme i boligen på Kegnæs.

“Jeg har hele tiden villet til Sønderborg, men det var vigtigt for mig at finde det helt rigtige sted”, siger Anette Dyhre Larsen, der nu bor i samme hus som en læge og andre sundhedstilbud.

Du kan læse meget mere om akupunktøren og hendes priser HER på Din Bevidste Krop

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk