Anklageren ser på mulighederne for anke frifindelsen af Sønderborg Skateklub

2. juni 2018 112

Fredag blev en ung mand idømt en betinget fængselsstraf for ikke at udvise agtpågivenhed, for at have hældt den brændbare væske ethanol på en brændende ring ved et skate-arrangement Ring of Fire i maj sidste år, mens skateklubben blev frikendt for at have et ansvar for den tragiske ulykke.

Retten mente nemlig ikke, at det er skateklubben, men derimod Sønderborg Kommune, der stod som arrangør. Og det var arrangøren, der havde ansvaret for sikkerheden.

Senioranklager Rikke Brændgaard-Nielsen, som førte sagen var ifølge DR Nyheder tilfreds med afgørelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har vurderet, at sagen var så alvorlig, at den skulle udløse en fængselsstraf for den unge mand, der hældte væske på ringen. Den vurdering har retten været enig i, og det er vi i sagens natur tilfredse med”, siger hun og fortsætter:

“Med hensyn til Sønderborg Skateklub vil vi læse dommens præmisser grundigt igennem og tage stilling til, om vi vil anke frifindelsen”.

Læs mere om dommen HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...