Anklageren ser på mulighederne for anke frifindelsen af Sønderborg Skateklub

2. juni 2018 112

Fredag blev en ung mand idømt en betinget fængselsstraf for ikke at udvise agtpågivenhed, for at have hældt den brændbare væske ethanol på en brændende ring ved et skate-arrangement Ring of Fire i maj sidste år, mens skateklubben blev frikendt for at have et ansvar for den tragiske ulykke.

Retten mente nemlig ikke, at det er skateklubben, men derimod Sønderborg Kommune, der stod som arrangør. Og det var arrangøren, der havde ansvaret for sikkerheden.

Senioranklager Rikke Brændgaard-Nielsen, som førte sagen var ifølge DR Nyheder tilfreds med afgørelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har vurderet, at sagen var så alvorlig, at den skulle udløse en fængselsstraf for den unge mand, der hældte væske på ringen. Den vurdering har retten været enig i, og det er vi i sagens natur tilfredse med”, siger hun og fortsætter:

“Med hensyn til Sønderborg Skateklub vil vi læse dommens præmisser grundigt igennem og tage stilling til, om vi vil anke frifindelsen”.

Læs mere om dommen HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Nybyggerne klar til start i Sønderborg – følg med direkte klokken 12

10. maj 2021 Samfund

I efteråret blev det afsløret, at Sønderborg bliver vært for det populære TV2-program ’Nybyggerne’ og mandag bliver Nybyggerne afsløret på et pressemøde, som du kan følge direkte på SønderborgNYT TV, fra klokken 12:00. Optagelserne til programmet, hvor fire par skal kæmpe om at indrette det bedste hus, er så småt ved at gå i gang […]

Læs mere...