Anne-Mette Bloch kan hjælpe familier med et angstramt barn

29. februar 2016 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Psykolog Anne-Mette Bloch er klar med et forløb, der kan hjælpe familier med børn, som  er ramt af angst.IMG_9216

“Det er ikke alt indenfor psykologien, de er testet og dokumenteret, men det forløb, som  jeg tilbyder er gennemtestet. Programmet er udviklet i Australien og videreudviklet på Aarhus Universitet”, siger Anne-Mette Bloch til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spot angst hos dit barn

“Hvis dit barn har ondt i maven, når det er ved at være skoletid, så er det ikke sikkert, det skyldes angst, men det kan det gøre”, siger Anne-Mette Bloch. Andre signaler man skal være opmærksom på er, hvis barnet er begyndt at sove for sig selv og så pludselig vender tilbage til soveværelset igen.

“Hvis barnet ikke vil hjem  til andre og lege, så kan det handle om  angst”, siger psykologen, som har hjulpet børn i mange år. Blandt andet via kommunens Børn og Familie, men også i andre sammenhænge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange børn har angst

Der er rigtigt mange børn, der har angst. Også i Sønderborg. Angst rammer hvert 10. barn.IMG_9217

“Men heldigvis er det noget, der kan gøres noget ved og hos mig kommer børn og deres forældre med i et gruppeforløb, som strækker sig over ti gange”, siger Anne-Mette Bloch. De alle lærer at bruge et program og lærer at håndtere angsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Et par goder mere er, at jeg hjælper uden at udskrive recepter og det enkelte barn opdager, der er andre, der også er bange for nogle ting”, siger hun og tilføjer:

“Jeg sørger også for, at forældrene ikke risikerer at forstærke angsten”.

Skal i være med?

Oplever dit barn store problemer med angst og bekymring, så er et forløb med Cool Kids den rigtige løsning.

Hvis I efter intromødet synes, at det er en løsning for jeres familie, så kommer i til en samtale med Anne-Mette Bloch, hvor det vurderes om det vil gavne Jer at deltage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er gratis intromøde den 16. marts kl. 19 hos Psykolog-en på Stenager 2 i Sønderborg, det er i krydset ved McDonalds.

Du kan læse mere om programmet HER

 

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...