Annonce: Chihuahua-hvalp til salg

4. december 2013 Frivillige

Hvis du drømmer om at få en lille, flot hund, der høster præmier på udstillinger, så er denne Chihuahua måske noget for dig.

Ifølge ejeren siger hunden:

– Jeg hedder Bølle og er en lille sort chihuahua dreng på snart 13 uger som søger en ny og kærlig familie.

Her er Bølle, der savner nye ejere.

Her er Bølle, der savner nye ejere.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg er helt færdig vaccineret og selvfølgelig chippet. Jeg er ud af et kuld på tre. Mine forældre er begge højt præmierede, min mor er Dansk Champ i åben klasse og International Champ. Min far har flere certifikater 0 PL. Jeg er meget legesyg og meget kælen og næsten renlig.

Her ser du 1290 gram hund.

Her ser du 1290 gram hund.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

– Jeg spiser Royal Canin og vejer nu 1290G. Jeg har 6/6 tænder og saksebid og begge sten er på plads.

– Jeg har lige været på udstilling (min første) og fik en flot pokal 1pr. og lørdag  skal jeg afsted til endnu en. Jeg er med DRU stambog og der følger 1/2 års medlemskab med.

Jeg vil være god til udstilling men ikke et krav og også til avl når jeg bliver gammel nok.

Hvis du vil vide mere om mig kan du ringe til ejeren på 28344075.

Der skal også slappes lidt af.

Der skal også slappes lidt af.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hunden skal have  et roligt hjem uden små børn.

Prisen er 8000 kr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...