Apina: Oplev de supersmarte 3D-printere arbejde

19. januar 2015 Erhverv

Der er sket meget indenfor kopiering siden dengang, hvor vi stod i spritdunsten fra en duplikator og kopierede fra stencils med et håndsving. I dag kan vi kopiere hurtigere, bedre og smartere.

jpg” alt=”Direktør Jes Østergaard glæder sig til at vise dig, hvordan du får glæde af 3D-mulighederne.” width=”300″ height=”190″ /> Direktør Jes Østergaard glæder sig til at vise dig, hvordan du får glæde af 3D-mulighederne.

Og det seneste nye er, at vi kan kopiere i 3D og netop 3D-kopiering kan du opleve på Sønderborg Bibliotek tirsdag, når Apina stiller deres nyeste maskinerne op og står klar til at vise og forklare, hvordan de virker. Direktør Jes Østergaard fra Apina glæder sig og er mere end klar til at øse ud af Apinas store viden på området.

Her er den seneste 3D-printer og på Sønderborg Bibliotek lærer du, hvordan du bruger den bedst muligt.

Her er den seneste 3D-printer og på Sønderborg Bibliotek lærer du, hvordan du bruger den bedst muligt.

Du kan se Apinas hjemmeside HER.

“Vi kommer på besøg i Sønderborg Bibliotek flere gange, hvor vi giver de besøgende får mulighed for at lære at scanne og kopiere i 3D”, siger Jes Østergaard til SønderborgNyt. Han opfordrer lokale virksomheder til at lægge vejen forbi, fordi 3D sagtens kan blive en styrke for dem.

Det er klart, at Apina kommer med det seneste nye indefor 3D-teknikken, når det netop er det tekniske, der er Apinas helt store styrke.

Fra kundekartoteket

“Det er ikke hemmeligt, at vi har Volvo, Kæhler Design og Københavns Kommune på vores kundeliste. Vi hjælper

Her ser du "print-værkstedet" , hvor tråd fra spolen bruges i byggearbejdet af kopien.

Her ser du “print-værkstedet” , hvor tråd fra spolen bruges i byggearbejdet af kopien.

med at indrette faglokaler til 3D og vi lærer medarbejdere at scanne og printe”, siger Jes Østergaard. Det seneste nye skud på stammen hos Apina er en 3D-filament, som laver tråd af genbrugsplast til 3D-printere.

“I Apina er vi superskarpe på undervisning og vi er skarpe, når vi forklarer udvikling på området og deler ud af vores materialeforståelse”, siger direktøren.

Naturligvis kan en tegning indlæses i 3D, så du kan designed for eksempel din egen nips til Amagerhylden.

Naturligvis kan en tegning indlæses i 3D, så du kan designed for eksempel din egen nips til Amagerhylden.

Apina er en iværksættervirksomhed i Sønderborg og virksomheden har fundet de nicher, hvor der er gode muligheder for udvikling og vækst.

“Og jeg kan lige tilføje, at det går rigtigt godt i Apina”, siger Jes Østergaard. Der er fem mand tilknyttet virksomheden og planer om at få endnu en koblet på.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk