Arbejdernes Landsbank brugte weekenden på at flytte

11. december 2017 Erhverv

Mens andre har nydt weekenden med juleindkøb og måske koncert, så er der nogle flyttemænd, der har haft travlt med at tømme Arbejdernes Landsbank. Ikke for penge, men inventar.

Banken er flyttet i nye rammer.

Arbejdernes Landsbank fejrer flytningen til nye lokaler på Møllebakken 1 med åbent hus på fredag  kl. 14-16, hvor banken byder alle indenfor til sønderjysk kaffebord.

Borgmester Erik Lauritzen lægger vejen forbi og klipper den røde snor, og herefter kan man nyde kagen og kaffen til tonerne af smuk julesang fra Sønderjysk Pigekor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med flytningen har banken et ønske om at være endnu bedre rustet til at mødes med kunderne og give dem en god rådgivningsoplevelse. Og ifølge filialdirektør Dorthe Lykke Jørgensen opfylder de nye lokaler på alle måder dette.

”Den nye filial har alt, hvad man kan drømme om af mødefaciliteter, praktiske løsninger for kunderne og super let adgang for kunder i bil med 50 parkeringspladser lige uden for filialen. Nu glæder vi os bare til den 11. december, hvor vi kan slå dørene op og byde kunderne velkommen i de nye flotte rammer,” siger filialdirektør Dorthe Lykke Jørgensen, som samtidig understreger, at der ikke kommer til at være nogen lukkedage for kunderne.

Selvom flytningen fejres fredag, så er der altså åbent for kunder i de nye lokaler hele ugen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk